JUDr. Jaroslava Sabrina Häni Trojanová

4.9
★★★★★
★★★★★
(11)
Farní 71/4, 586 01 Jihlava Bezdlužná Ověřená firma

Notářský úřad JUDr. Jaroslavy Sabriny Häni Trojanové poskytujeme veškeré notářské služby – notářské zápisy pro obchodní společnosti, notářské zápisy pro občany a další činnost notáře pro občany i právnické osoby.

Recenze

4.9
★★★★★
★★★★★
11 Google recenzí
65803698 ARES
DIČ CZ6357171535
Vznik 1993
Telefony 567 301 744
Mobily 776 724 044
JUDr. Jaroslava Sabrina Häni Trojanová (notář)
Mgr. Jakub Prokš (trvalý zástupce notáře)
Mgr. Zdeněk Ryšavý (dědická agenda)
  • daňové poradenství, notářství, výpis katastru nemovitostí, trestní rejstřík, daně a účetnictví, notářská kancelář, notářský úřad, právní pomoc, právní poradenství, notáři, notářské zápisy, ověřování podpisů, výpis z trestního rejstříku, notářské služby, notář, notar tschechein, tschechische notar, notář cz, ověřování opisů listin, výpis z katastr. území, sepisování kupních smluv, sepisování darovacích smluv, sepisování předmanželských smluv, notářská úschova, úschova peněz, sepisování exekučních titulů, založení obchodních společností, rozhodnutí valných hromad a představenstev, zastupovaní v jednání, osvědčení o existenci stavby
  • Poskytujeme profesionální notářské služby občanům, fyzickým osobám, podnikatelům, právnickým osobám, státním orgánům, organizacím, obcím i ostatním orgánům státní správy, nestátním příspěvkovým organizacím, církvi, nadacím a fondům na území celé České republiky.

    Nabízíme sepisování kupních, darovacích, směnných a jiných typů smluv, sepisování závětí, sepisování předmanželských smluv, přijímání listin a peněz do úschovy notáře, ověřování podpisů (legalizace), ověřování opisů listin (vidimace) a mnoho dalších služeb.  

    Své služby poskytujeme i v německém jazyce