ZÁKLADNÍ ŠKOLA HAVLÍČKŮV BROD, V SADECH 560

Základní škola Havlíčkův Brod je školou státní s právní subjektivitou. Škola sdružuje ZŠ, školní družinu, školní klub a školní jídelnu. Školní družina nabízí žákům několik zájmových kroužků. Žáci mohou vystupovat v pěveckém sboru Oříšek.

70911029 ARES
Vznik 2002
Telefony 569 422 179
Mobily 606 327 843
Sociální sítě facebook.com
PaedDr. Milena Honsová (ředitelka)
školní jídelna
školní družina
  • Základní škola Havlíčkův Brod, základní školy, ZŠ, projekty, kurzy a exkurze, fotogalerie, školní družina, školní klub, zápis do 1. tříd, ZŠ Havlíčkův Brod, ZŠ v Sadech, pěvecký sbor Oříšek, výuka žáků cizinců, školní jídelna
  • Výuka na Základní škole Hvalíčkův Brod, V Sadech 560, probíhá ve 29 třídách s celkovým počtem 752 žáků. Na prvním stupni je 17 tříd a na druhém 12 tříd. Na druhém stupni je v každém ročníku jedna třída s individuálně integrovanými chlapci se zaměřením na fotbal.

    Součástí školy je školní družina, která je určena žákům první až páté třídy. Funguje v ranních i odpoledních hodinách a má 10 oddělení. Žákům nabízí zájmové kroužky, jako je keramika, dětská jóga, sportovní hry a další. Ve škole funguje také školní klub pro žáky šesté až deváté třídy.