PKS stavby a.s.

4.1
★★★★★
★★★★★
(60)
Brněnská 126/38, 591 01 Žďár nad Sázavou Bezdlužná Ověřená firma

V PKS stavby jsme vaším generálním dodavatelem staveb více než 50 let. Hlavním výrobním programem naší stavební společnosti jsou pozemní a inženýrské stavby. Zrealizujeme pro vás průmyslové stavby, stavby pro kulturu, stavby pro sport, stavby pro školství i ekologické stavby.

Recenze

4.1
★★★★★
★★★★★
60 Google recenzí
46980059 ARES
DIČ CZ46980059
Vznik 1992
Telefony 566 697 201
Hana Rousová (ekonomický úsek)
Andrea Jurašek (sekretariát ředitele)
Lucie Ptaszeková (výrobní úsek)
  • generální dodavatel staveb, stavby pro kulturu, stavební firma roku, stavba roku, autodoprava, mechanizace, zpracování projektové dokumentace, pozemní stavby, stavby občanské vybavenosti, stavebnictví, stavební firma, ekologické stavby, průmyslové stavby, stavební servis, silnoproudé rozvody, slaboproudé rozvody, montáž obkladů, suchá výstavba, z elektroinstalace rozvodů, prostorová výztuž, stavby průmyslové, stavby pro školství a kulturu, stavby ekologické, stavby pro sport a tělovýchovu, inženýrské stavby, výstavba hal, výstavba budov, výstavba bazénů, realizace dle projektu, rekonstrukce historických budov
  • Jsme technicky vyspělá stavební společnost s více než 50letou tradicí. Naším hlavním výrobním programem jsou pozemní stavby a inženýrské stavby.

    Konkrétně pro vás zrealizujeme průmyslové stavby (výrobní závody, skladovací haly, administrativní a logistická centra), občanské stavby (školy, domovy pro seniory, společenská a kulturní centra) nebo sportovní stavby (plavecké bazény, sportovní haly, fotbalové stadiony).

    Podle vašich představ zrealizujeme i jakoukoliv ekologickou stavbu. V PKS stavby se specializujeme také na rekonstrukce historických budov.

    Součástí našich služeb je i přidružená stavební výroba, výroba prostorové výztuže, autodoprava stavebních materiálů, servis vozidel a stavební mechanizace.