PIETA, společnost s ručením omezeným

Hledáte pohřební službu, která zajistí důstojné rozloučení s vaším nejbližším? V PIETA jsme tu pro vás. Nabízíme vám komplexní zařízení pohřbu. Provádíme převozy zesnulých, tiskneme smuteční oznámení, vyřizujeme úmrtní list atd. Nabízíme vám i kompletní sortiment hřbitovního zboží.

16734831 ARES
DIČ CZ16734831
Vznik 1991
Telefony 377 220 552
Mobily 602 167 167
  • pohřební služba, pohřební služby Plzeň, pohřební ústav Plzeň, náhrobní zboží, převozy zesnulých, přeprava zesnulých, pohřební služby, rakve, parte, smuteční oznámení, muteční oznámení Plzeň, zařízení pohřbu Plzeň, smuteční vazba, úmrtní list, smuteční květiny a věnce, urny, náhrobní skřínky, zařízení pohřbu, pohřební zboží, hřbitovní zboží, pohřební ústav, Pieta, vyřízení úmrtního listu, přeprava zesnulých NONSTOP, vybavení do rakve, hřbitovní lampičky, náhrobní vázičky, smuteční svíčky, náhrobní skříňky, smuteční obřady, pohřby, zpopelnění, pohřeb s obřadem, smuteční obřad v kostele, domě smutku či modlitebně
  • Jsme první pohřební služba, která byla v Plzni založena, a to v roce 1989. Poskytujeme vám vysoce profesionální a komplexní služby související s úmrtím vašich nejbližších. Přepravu zesnulých zajišťujeme po celé České republice i do zahraničí a ze zahraničí.  

    Zajistíme pro vás tisk smutečního oznámení na počkání, vyřízení úmrtního listu, poradenskou činnost pro vyřízení vdovského důchodu, kompletní náhrobní zboží, včetně rakví a uren. 

    Naše pohřební služba je členem Evropské federace pohřebních ústavů, Sdružení pohřebnictví v ČR a Hospodářské komory Plzeň. Jsme držiteli Znaku kvality pro pohřební služby.