K.S.M.M. s.r.o.

Vyrábíme reklamní tužky a pastelky různých barev, provedení a tvarů. Nabízíme vám černé tužky, barevné tužky i tužky v přírodní barvě. Součástí našeho sortimentu jsou tesařské tužky, tužky s potiskem i tužky s kamínky Swarovski.

26037751 ARES
DIČ CZ26037751
Vznik 2001
Mobily 603 210 758
Michaela Mikulenčáková (jednatel)
  • reklamní tužky, reklamní pastelky, tužky obyčejné, tesařské tužky, pastelky, černé tužky, barevné tužky, tužky s potiskem, potisk tužek, tužka s máčením, černé tužky pro reklamní účely, tužky s kamínky Swarovski, pastelky, stylové reklamní předměty, vytvořte si vlastní tužku, konfigurátor tužek, balení na tužky, balení na pastelky, tužky na zakázku, zakázková výroba tužek, luxusní tužky, originální tužky, stylové pastelky, tužky z černého dřeva, tužky z přírodního dřeva, tužky z barevného dřeva
  • Zabýváme se zakázkovou výrobou a prodejem luxusních, originálních i klasických tužek a stylových pastelek. Naše výrobky jsou ideální jako reklamní, dárkové či upomínkové předměty. 

    V našem sortimentu naleznete tužky z černého dřeva, tužky z přírodního dřeva, tužky z barevného dřeva, tesařské tužky a pastelky. Vyrábíme také tužky s kamínky Swarovski Elements.

    K tužkám vám nabízíme širokou škálu doplňků, výrobu darkového balení na míru a možnost potisku tužky.