Soukromá vyšší odborná škola sociální, o.p.s.

Hledáš vyšší odbornou školu a zajímá tě práce s lidmi? Pak se přihlas na naši soukromou školu. Nabízíme denní a kombinované studium v oborech Sociální práce a sociální pedagogika a Předškolní a mimoškolní pedagogika. U nás získáš titul DiS. – diplomovaný specialista.

25571303 ARES
Vznik 1999
Mobily 737 119 250
Sociální sítě facebook.com , instagram.com
Mgr. Marcela Křivánková (ředitel)
  • soukromá škola, vyšší odborná, vyšší odborná škola, VOŠ, VOŠ Jihlava, vyšší odborná škola Jihlava, soukromé školy Vysočina, vyšší odborná škola Jihlava, Vyšší odborné školy Vysočina, denní studium Jihlava, sociální škola Jihlava, sociální škola Vysočina, vzdělávací zařízení, sociální práce, obor Sociální práce a sociální pedagogika, obor Předškolní a mimoškolní pedagogika, pedagogická práce, předškolní a mimoškolní pedagogika, Diplomovaný specialista, DiS., DiS, kombinované studium, Diplomovaný specialista v sociální práci, Diplomovaný specialista v pedagogice, pomáhající profese, sociálně-právní vzdělání, pedagogické vzdělání, sociální práce
  • Jsme Soukromá vyšší odborná škola sociální, která poskytuje vyšší odborné vzdělání v sociální oblasti a také v pedagogické oblasti.

    Nabízíme tříleté denní a kombinované studium oboru Sociální práce a sociální pedagogika a oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika. Oba studijní programy jsou zakončeny absolutoriem a titulem DiS.

    Naši absolventi jsou kvalitně připraveni pro sociální a pedagogickou práci, další studium i manažerskou činnost všech oblastí práce s lidmi, a to nejen v pomáhajících profesích.