Střední průmyslová škola strojní a stavební, Tábor, Komenského 1670

4.6
★★★★★
★★★★★
(43)
Komenského 1670/4, 390 02 Tábor Bezdlužná Ověřená firma

Na Střední průmyslové škole strojní a stavební nabízíme mnoho zajímavých učebních a maturitních oborů. Studovat u nás můžete obory jako Zedník, Truhlář, Klempíř, Strojírenství a další. Vybrat si můžete i studium lycea, a to obor Technické lyceum. Přihlaste se na táborskou průmyslovku a získejte kvalitní vzdělání.

Recenze

4.6
★★★★★
★★★★★
43 Facebook recenzí
60061863 ARES
DIČ CZ60061863
Vznik 2001
Telefony 381 500 011
Sociální sítě facebook.com , youtube.com
ústředna
školní jídelna
domov mládeže
Ing. Marcel Gause (ředitel)
  • Střední průmyslová škola strojní a stavební Tábor, průmyslová škola Tábor, stavební škola Tábor, maturitní obory, dálkové obory, nástavbové obory, nástavbové maturitní studium, denní nástavbové studium, technické lyceum, lyceum, strojírenství, pozemní stavitelství, nábytkářská a dřevařská výroba, učební obory, zedník, tesař, truhlář, klempíř, malíř a lakýrník, strojní mechanik, strojník, dálkové a nástavbové obory, učební obor zedník, učební obor tesař, učební obor truhlář, učební obor klempíř, učební obor malíř, učební obor lakýrník, učební obor strojní mechanik, učební obor strojník, dálkové studium pro vyučené, provozní technika, domov mládeže, veteráni Čelkovice, aktuality školy, kontakty, střední průmyslová škola strojní a stavební, střední školy, SPŠ Tábor, strojárna Tábor, táborská průmyslovka
  • Střední průmyslová škola strojní a stavební je tradiční táborská střední škola. Svoji činnost zahájila již v roce 1952 v budově bývalých Masarykových škol práce.

    Nabízí tříleté učební obory zakončené výučním listem – Zedník, Tesař, Truhlář, Klempíř, Strojník, Strojní mechanik, čtyřleté maturitní obory zakončené maturitní zkouškou – Technické lyceum, Strojírenství, Pozemní stavitelství i dálkové a nástavbové obory – Provozní technika (dálkové studium), Nábytkářská a dřevařská výroba (denní studium).