Palubky, izolační materiál, Penzion Slavonice – Karel Kunc

3.2
★★★★★
★★★★★
(5)
Svatopluka Čecha 84, 378 81 Slavonice Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se prodejem a dodávkami stavebního řeziva a stavebních izolačních materiálů. U nás zakoupíte palubky, podlahovky, hranoly, latě, prkna a mnoho dalšího. Prodáváme také palivové dřevo, barvy a laky.

Recenze

4.7
★★★★★
★★★★★
3 Google recenzí
1.0
★★★★★
★★★★★
2 Firmy.cz recenzí
10292624 ARES
DIČ CZ5505151806
Vznik 1992
Mobily 605 123 034
Karel Kunc (majitel)
Alena Kuncová
  • stavební řezivo, dřevo, řezivo, stavební izolační materiály, palubky, obkladové palubky, latě, střešní latě, hranoly, hranoly ze dřeva, stavební řezivo, brikety, dřevěné brikety, podlahovky, izolační materiály, smrkové palubky, borovicové palubky, modřínové palubky, prodej palubek, prodej stavebních izolačních materiálů, fošny, izolace, barvy, laky, drogerie, palivové dřevo, autodoprava, Slavonice, Jižní Čechy, Vysočina, Jižní Morava, penzion Slavonice, ubytování, rodinný penzion, apartmány, Česká Kanada, ubytování v rodinném penzionu, dvoulůžkové pokoje, ubytování s koupelnou, ubytování s kuchyňkou, Praha, cyklovýlety, cykloturistika, výlety do Rakouska, Greenway, pěší turistika, renesanční město, filmový festival
  • Jsme spolehlivým dodavatelem a prodejcem stavebního řeziva a stavebních izolačních materiálů. Na trhu působíme od 90. let.

    Ze stavebního řeziva dodáváme smrkové, borovicové a modřínové palubky, podlahovky, plotovky, hranoly, fošny, sámovaná, hoblovaná a vroubkovaná prkna

    Ze stavebních izolačních materiálů dodáváme materiály pro izolaci stěn a střech staveb – polyuretan, polyuretanové panely s plechem, čedičová vata a čedičové panely s plechem.

    Dále dodáváme materiály pro otop – palivové dřevo a dřevěné brikety.