Balounová Zuzana, Ing. - Penzion U Lesa

5.0
★★★★★
★★★★★
(609)
Zavadilka 2150, 370 05 České Budějovice Bezdlužná Ověřená firma

Nabízíme vám ubytování v rodinném penzionu U Lesa. Ubytovat se u nás můžete v pokojích i v apartmánech. Nabízíme ubytování pro firmy. Součástí našeho penzionu je wellness. Neváhejte a rezervujte si kvalitní a levné ubytování v Českých Budějovicích.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
203 Facebook recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
203 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
203 Firmy.cz recenzí
63904748 ARES
DIČ CZ5455023948
Vznik 1996
Mobily 737 172 226
Sociální sítě facebook.com , instagram.com
Ing. Zuzana Balounová (majitel)
  • penziony, rodinné penziony, ubytování, penzion u lesa, ubytovaní zavadilka, ubytování vrbenské rybníky, půjčování hůlek, apartmány, ubytování, dvojlůžkové pokoje, mezonetový apartmán, levné ubytování, detoxikační medová masáž, relaxačně-rekondiční masáž celého těla, indická antistresová masáž hlavy, breussova masáž páteře a zad, manuální lymfodrenáž těla a obličeje, čínská masáž Thuina, welness les Bor, penzion České Budějovice, dlouhodobé ubytování, ubytování pro firmy, wellness, masáže, lymfodrenáže, infrasauna, vířivka, Media Diamond, Bioptron
  • Provozujeme rodinný penzion U Lesa na okraji Českých Budějovicích. Náš penzion se nachází v klidné lokalitě přímo u lesa. 

    Ubytování poskytujeme v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích. K dispozici máme také apartmány. Poskytujeme dlouhodobé ubytování i levné ubytování pro firmy

    V areálu penzionu se nachází rozlehlá zahrada a pro děti je zde pískoviště s houpačkami. Součástí penzionu je wellness s vířivkou, infrasaunou a nabídkou masáží.