MS BETON s.r.o.

Získejte kvalitní betonové podlahy od MS BETON. Betonové podlahy pro vás realizujeme moderním způsobem pomocí strojně hlazených betonových potěrů. Jsou vhodné do novostaveb i pro rekonstrukce. Hodí se i do vlhkých prostorů, sklepů, garáží, balkónů, koupelen atd.

02840618 ARES
DIČ CZ02840618
Vznik 2014
Telefony 774 872 799
Michal Sládeček (jednatel)
  • betonové podlahy, anhydritové podlahy, průmyslové podlahy, betonové podlahy pro rodinné domy, betonové podlahy pro bytové domy, rekonstrukce, novostavby, prvotřídní betonové podlahy, MS beton, kvalitní podlaha, potěrové podlahy, betonová mazanina, betonové potěry
  • Provádíme betonové podlahy pro rodinné domy, bytové domy a obchodní centra. S realizací betonových podlah moderním způsobem máme dlouholeté zkušenosti. Provádíme je pro vás více než 12 let. Betonové podlahy realizujeme pomocí strojně hlazených betonových potěrů. Díky této technice budou vaše podlahy rovné, hladké a kvalitní. Tímto způsobem realizace urychlíte výstavbu a získáte výhodnou cenu. Vaše náklady na stavbu budou tak nižší. Naše betonové podlahy jsou vhodné do garáží, koupelen, na balkóny nebo do průmyslových prostor. Hodí se jak do novostaveb, tak i pro rekonstrukce.