Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(24)
Malé Nepodřice 67, 397 01 Písek Bezdlužná Ověřená firma

Ve Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o. se zabýváme prodejní činností, poskytováním servisních služeb a dodávkami náhradních dílů periférií WITTMANN a zařízení WITTMANN BATTENFELD. Zaměřujeme se na technologie vstřikování. Dodáváme vstřikovací stroje, automatizace a periferní zařízení pro zpracování plastů.

Recenze

4.8
★★★★★
★★★★★
24 Google recenzí
26067005 ARES
DIČ CZ26067005
Vznik 2003
Sociální sítě facebook.com
Ing. Michal Slaba (jednatel)
  • Wittmann, Wittmann Battenfeld, komplexní automatizovaná pracoviště, automatizace, automatizační aplikace, zařízení na zpracování plastů, náhradní díly, lisování plastů, technologie vstřikování, vstřikování plastů, Plastifikační systémy, Manipulační systémy, regulátory teploty, originální náhradní díly, Vzduchové ventily, kalibrační služba, Poradenství v oblasti procesního inženýrství, zákaznický servis, servisní služby, gravimetrické míchačky, dávkovací zařízení, mixéry wittmann, gravimetrické mixéry, vakuové nakladače, centrální systémy, regulátory teploty, regulátory průtoku vody, sušičky a násypky, centrální granulátory, dopravníky, vstřikovací stroje Battenfeld, drtiče vtoků i dílů, vstřikovací stroje, lineární roboty, periferní zařízení, periferních zařízení pro zpracování plastů, temperační přístroje, vstřikování, vstřikování plastů, WITTMANN BATTENFELD
  • Jsme dodavatelem kompletního řešení pro zpracovatele plastů a jejich výrobky.

    Dodáváme moderní vstřikovací stroje, které splňují aktuální i budoucí požadavky trhu. 

    Realizujeme automatizační aplikace k optimalizaci výrobních procesů a ke zlepšení kvality dílů.

    Mezi další činnosti naší společnosti patří výroba periferních zařízení pro zpracování plastů. U nás seženete vše pro proces vstřikování. 

    Periferní zařízení WITTMANN jsou určeny pro sušení, dopravu, dávkování, temperování i recyklování.