MAXX TOP, s.r.o. - Úklidové služby a stavební práce Jihlava

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Jiřího z Poděbrad 29, 586 01 Jihlava Bezdlužná Ověřená firma

Sháníte profesionální úklidovou službu? V MAXX TOP jsme tu pro vás. Nabízíme vám jednorázové úklidy i pravidelné úklidy administrativních, výrobních a komerčních prostor i obytných budov. Úklidové práce provádíme nejen v Jihlavě, ale i po celé České republice.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
1 Google recenzí
29188342 ARES
DIČ CZ29188342
Vznik 2009
Mobily 777 608 980
Michal Urbánek (jednatel)
  • pravidelné úklidy, úklidové práce, úklidové práce Jihlava, úklidové firmy, úklidy, úklidové služby, jednorázové úklidy, předkolaudační úklidy, pravidelné úklidy, pravidelný úklid Vysočina, pravidelný denní úklid vnitřních prostor, mytí oken, úklidy kanceláří, firem, budov, bytů, strojní čištění, čištění podlah, strojní čištění podlah, čištění podlah mycím strojem, výškové mytí oken, výškové práce, úklid staveb, úklid po stavebních pracích
  • Naše společnosti působí v oblasti úklidových služeb a stavebních prací. Sídlíme v Jihlavě, ale své služby poskytujeme po celém území České republiky.

    V MAXX TOP vám nabízíme pravidelné úklidy nejen administrativních, výrobních a komerčních prostor, ale i obytných budov. Provádíme i pravidelné úklidy na stavbách.

    Kromě pravidelných úklidů vám nabízíme i jednorázové generální úklidy a předkolaudační úklidy. Při úklidu používáme nejmodernější techniku a velmi kvalitní čisticí prostředky.

    Samozřejmou součástí našich služeb jsou pravidelné dodávky čisticích a hygienických potřeb a odvoz veškerého odpadu.