ESA PLATING s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Komenského 240, 582 91 Světlá nad Sázavou Ověřená firma

Jsme specialisté na povrchové úpravy. Zaměřujeme se na dodávky galvanických technologií do technicky náročných odvětví strojírenského průmyslu, zejména do leteckého průmyslu. V naší nabídce naleznete portálové manipulátory, vanová zařízení, vzduchotechniku, kruhové nádrže a mnoho dalších produktů.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
1 Google recenzí
02972247 ARES
DIČ CZ02972247
Vznik 2014
Telefony 565 556 842
Ing. Marek Zdeněk (majitel, jednatel)
  • galvanické a chemické linky, linky pro chemickou aplikaci niklu a mědi, dodávka galvanických zařízení, zneškodňovacích stanic, realizace finálních dodávek galvanických technologií, galvanické linky pro elektrolytickou aplikaci slitinových povlaků, dodávky technologických celků, inženýring, galvanic and chemical lines for metal surface treatment, electroplating lines and equipment for waste water treatment, povrchové úpravy, neutralizační a zneškodňovací zařízení, portálové manipulátory, podvěsné manipulátory, konzolové manipulátory, řídicí systémy a vizualizace, vanová zařízení, akumulační a retenční nádrže, kruhové nádrže, lamelové usazováky, vzduchotechnika, sušky, zařízení pro rozpouštění Zn, vymrazovací zařízení, galvanické linky pro elektrolytické procesy zinkování, niklování, chromování, kadmiování, mědění, cínování, linky pro chemickou oxidaci oceli, pro fosfátování a moření, galvanické linky pro anodickou a chemickou oxidaci hliníku
  • V ESA PLATING s.r.o. se specializujeme na dodávky technologií pro galvanické a chemické linky pro povrchovou úpravu ocelových dílců i dílců z barevných kovů. 

    Mezi produkty naší firmy patří portálové manipulátory, podvěsné manipulátory, konzolové manipulátory, řídicí systémy a vizualizace, vanová zařízení, akumulační a retenční nádrže, kruhové nádrže, lamelové usazováky, vzduchotechnika, sušky, zařízení pro rozpouštění Zn a vymrazovací zařízení. 

    Nabízíme vám technologické a projekční řešení galvanických a chemických provozů, provozů pro čištění a zneškodňování průmyslových odpadních vod, tvorbu technologických postupů, inženýring, montáž, servisní služby a mnoho dalších služeb.