TRIKAS s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
Zlatkov 44, 593 01 Rožná Ověřená firma

Poskytujeme vám profesionální stavební práce a jeřábnické práce. Specializujeme se na realizace železobetonových lodžií pro bytové domy, pronájem autojeřábů s obsluhou, servis jeřábů a pronájem lešení.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
2 Firmy.cz recenzí
28323581 ARES
DIČ CZ28323581
Vznik 2009
Bohumil Kašuba (jednatel)
Libor Kašuba (jednatel)
  • stavební práce, jeřábnické práce, železobetonové lodžie, pronájem autojeřábu, půjčovna lešení, pronájem lešení, servis autojeřábů, servis jeřábů, opravy autojeřábů, fasádní rámové lešení, půjčovna lešení, montáž lešení, stropní stojky Peri, stropní bednění, bloková pila JUMBO, autojeřáb, jeřábnické práce, pronájem jeřábu, HILTI, HAKI lešení, pronájem stavebních strojů, řezání spár betonu, vibrátor betonu, stavební práce, tesařské práce, pokrývačské práce, věžový jeřáb
  • Nabízíme vám komplexní jeřábnické práce, výstavbu předsazených železobetonových lodžií pro bytové domy, servis autojeřábů a stavební techniky, pronájem lešení a lešenářské práce. 

    V oblasti jeřábnických prací provádíme stavební a montážní činnosti, vykládku a nakládku nadrozměrného nákladu, přemístění strojních technologií a dalších těžkých břemen.

    Železobetonové lodžie realizujeme pro panelové i cihlové domy

    Sídlíme v obci Rožná u Bystřice nad Pernštejnem. Naše služby poskytujeme v Kraji Vysočina, Olomouckém a Jihomoravském kraji.