Strnad Tomáš - notář

Hledáte zkušeného notáře? Pak jsme tu pro vás. Nabízíme vám veškeré notářské služby včetně notářských úschov. Zabýváme se zakládáním obchodních společností, přímými zápisy do obchodních rejstříků, převody nemovitých věcí, řízením o pozůstalosti atd. Navštivte náš notářský úřad v Třebíči.

01237136 ARES
DIČ CZ7811034539
Vznik 1993
Telefony 568 421 137
  • notářský úřad, notářská kancelář, notář Třebíč, notáři, notářství, převody nemovitostí, rodinné právo, obchodní společnosti, zakládání obchodních společností, přeměny obchodních společností, závazkové smluvní vztahy, notářské úschovy, dědická agenda, kontakt notářský úřad, kontakt Jiří Strnad, právní rady, právní poradenství, veřejné listiny, smlouvy o převodech nemovitých věcí, notářské zápisy, řízení o pozůstalosti, ověřování, osvědčování, notářské úschovy peněz a listin, úschovy peněz a listin, svěřenské fondy, prohlášení o vydědění, povolání správce pozůstalosti, smlouvy o manželském majetkovém režimu, předběžná prohlášení v očekávání vlastní nezpůsobilosti, výpisy z informačních systémů veřejné správy, zástavní smlouvy, rejstřík zástav, výhrada práva věřitele dovolat se neúčinnosti právního jednání
  • Provozujeme profesionální notářskou kancelář v centru Třebíče, ve které vám poskytujeme veškeré notářské služby včetně notářských úschov.

    Notářské činnosti se věnujeme již více než 9 let. Za tuto dobu jsme nasbírali mnoho odborných znalostí a zkušeností. Vždy klademe důraz na srozumitelnost a diskrétnost. Najdeme pro vás individuální řešení.

    Odborně vám poradíme ve věcech založení obchodních společností, smluv o převodech nemovitých věcí, zástavních smluv, prohlášení o vydědění, pozůstalostního řízení, svěřenských fondů, úschov peněz a listin a v mnoha dalších věcech.