REAL CHEB reality s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
Dlouhá 447/25, 350 02 Cheb Bezdlužná Ověřená firma

Máte zájem o chebské reality? Pak využijte komplexní služby při obchodu s realitami od naší realitní kanceláře REAL CHEB. Zajistíme pro vás komplexní prodej domů, bytů a pozemků či pronájem bytů a nebytových prostor. Postaráme se o vše od smlouvy až po předání klíčů.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
4 Firmy.cz recenzí
29094631 ARES
DIČ CZ29094631
Vznik 2010
Sociální sítě facebook.com
Květoslava Hřebejková (jednatel)
  • reality, nemovitosti, daň z nemovitých věcí, daň z nemovitosti, chebské reality, domy, byty, realitní kanceláře, realitky, realitní makléři, prodej domů, pronájem domů, pronájem bytu, prodej bytu, pronájem pozemku, prodej pozemku, prodej nebytových prostor, pronájem nebytových prostor, prodej z exekuce, prodej v insolvenci, právní poradenství v oblasti nemovitosti, daňové poradenství v oblasti nemovitosti, odhad nemovitosti, penb, energetický štítek, inzerce nemovitosti, realitní úschova
  • Jsme realitní kancelář se sídlem v Chebu, která na trhu nemovitostí působí více než 30 let.

    Jako jedna z mála realitních kanceláří na českém trhu se můžeme pochlubit stálým realitním týmem. Naši zkušení makléři se perfektně orientují na trhu nemovitostí a vždy mají aktuální přehled o cenách jednotlivých typů nemovitostí.

    Naše realitní kancelář je jednou z nejzkušenějších a nejúspěšnějších realitních kanceláří v Karlovarském kraji.

    V REAL CHEB vám nabízíme komplexní služby při obchodu s nemovitostmi. Postaráme se o prodej nebo pronájem vaší nemovitosti od smlouvy až po předání klíčů.