Jiří Žabka - LEVEL s.r.o.

4.3
★★★★★
★★★★★
(50)
Čapkova 143, 339 01 Klatovy Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se kamionovou dopravou a spedicí mezi ČR a Itálií. Nabízíme vám komplexní logistické služby, včetně možnosti skladování vašeho zboží a sběrné služby Itálie. Do Itálie a zpět do České republiky jezdíme každý den. Využijte naši mezinárodní kamionovou dopravu za výhodné ceny.

Recenze

4.3
★★★★★
★★★★★
50 Google recenzí
09418300 ARES
DIČ CZ09418300
Vznik 1992
Telefony 376 310 067
  • zásilkové služby, kamionová doprava, logistika, zásilková a kamionová služba, kamionová doprava Česká republika, kamionová doprava Itálie, kamionová doprava Sicílie, kamionová doprava Sardinie, kamionová doprava, Žabka Jiří, level, zásilky level, kamionová přeprava zboží, kamionová přeprava, dodávková doprava, kombinovaná doprava, mezinárodní doprava, mezinárodní kamionová doprava, vnitrostátní doprava, vnitrostátní kamionová doprava, logistické služby, spedice, sběrná služba Itálie, logistika kamiony, nákladní doprava, logistika doprava Itálie, logistika doprava Sicílie, sběrná služba Itálie, skladování, doprava do Itálie a z Itálie
  • Provozujeme mezinárodní kamionovou dopravu na trase ČR–Itálie. Zboží přepravujeme i na italské ostrovy – Sardinii a Sicílii. Na trhu působíme od roku 1992.

    Nabízíme vám zásilkovou a kamionovou službu pro soukromé i firemní účely. Zajišťujeme přepravu všech druhů nákladů. Přepravujeme kusové i celovozové zásilky od 1 kg do 24 t.

    Využíváme téměř tři desítky italských skladů pro efektivní, rychlou a cenově výhodnou přepravu vašich zásilek. K pronájmu poskytujeme skladovací a paletová místa.