Nižník Jan – ELVIS

3.5
★★★★★
★★★★★
(11)
Brněnská 2188/42, 591 01 Žďár nad Sázavou Bezdlužná Ověřená firma

Vyrábíme a dodáváme docházkové systémy, přístupové systémy a parkovací systémy s bezdotykovými čipovými kartami. Mezi naše další produkty patří turnikety a automatické pokladny. Na trhu působíme přes 30 let.

Recenze

3.5
★★★★★
★★★★★
11 Google recenzí
10119230 ARES
DIČ CZ5803151167
Vznik 1990
Telefony 566 622 987
Mobily 602 526 130
  • docházkové systémy, přístupové systémy, zabezpečovací systémy, parkovací systémy, odbavovací turniketové systémy, turnikety, turnikety pro lyžařské vleky, koupaliště, výroba a prodej turniketů, komunikační převodník, bezkontaktní karty, přístupové snímače, docházkové snímače, komunikační převodníky, rotační turniket, plnoprůchodový turniket, tripodový turniket, automatická pokladna, automatická závora, příjezdové a odjezdové sloupky, automatické pokladny, parkovací závory, lyžařské turnikety, odbavovací turnikety, turnikety pro odbavení, parkovací pokladny, turnikety na koupaliště, chytré parkoviště, příjezdový terminál, zabezpečení parkoviště, automatické parkoviště
  • Jsme přední český výrobce parkovacích systémů, turniketů, docházkových systémů, přístupových systémů a automatických pokladen.

    Naše společnost vznikla v roce 1990 a poskytovala především služby v oblasti elektroniky a ozvučovacích systémů. Dnes pokrýváme 5 oblastí technologického řešení

    Z parkovacích systémů vám nabízíme příjezdové termínály, odjezdové terminály, kombinované terminály, automatické pokladny, parkovací závory a parkovací značky s displejem.

    Turnikety vyrábíme jako tripodové turnikety, plnoprůchodové turnikety, rotační turnikety a branky.