SK Liapor - Witte Karlovy Vary z.s.

4.5
★★★★★
★★★★★
(121)
Sokolská 477, 360 07 Karlovy Vary, Doubí Bezdlužná Ověřená firma

Jsme karlovarský nohejbalový klub. Pravidelně se zúčastňujeme soutěží a pohárů v kategorii muži, dorost a žáci. Poskytujeme pronájem areálu s udržovanými dvorci pro nohejbal, volejbal a tenis. Zahrajte si nohejbal v Karlových Varech!

Recenze

4.5
★★★★★
★★★★★
121 Google recenzí
49750224 ARES
Vznik 1994
Sociální sítě facebook.com
Vladimír Hlavatý (předseda výboru)
František Veselý (místopředseda výboru)
  • nohejbalové kluby, nohejbalový klub, nohejbalový klub Karlovy Vary, nohejbalový klub Karlovarský kraj, nohejbal muži, nohejbal dorost, nohejbal žáci, nohejbal, volejbal, tenis, pronájem areálu, pronájem sportovního areálu
  • Provozujeme nohejbalový klub SK Liapor Karlovy Vary, který vznikl z čistého nadšení šesti kamarádů z Doubí v roce 1978. Od té doby vyrostl z periferního klubu do jednoho z nejúspěšnějších nohejbalových klubů v republice. Nejvíce úspěchů klub zažíval na přelomu tisíciletí, kdy získával jeden mistrovský titul za druhým. 

    Nabízíme pronájem dvorců nejen pro nohejbal, ale i volejbal a tenis. Veškeré dvorce jsou profesionálně vybudované a pečlivě udržované. K dispozici jsou šatny, sprchy a sociální zařízení. Občerstvení je možné v naší klubovně.