Lenze, s.r.o.

V Lenze, s.r.o. jsme specialisté na průmyslové automatizace. Nabízíme vám širokou škálu výrobků, díky kterým vaše stroje splní veškeré požadavky na moderní výrobu. Mezi naše výrobky patří frekvenční měniče, průmyslové počítače, řídicí systémy a mnoho dalších výrobků.

26032953 ARES
DIČ CZ26032953
Vznik 2001
Telefony 565 507 111
Sociální sítě facebook.com , linkedin.com , youtube.com
  • průmyslová automatizace, frekvenční měniče, IPC, pružinové brzdy, pojistné brzdy, lineární vedení, spojovací technika, brzdy, hřídelové spojky, ozubené řemeny, řemenice, kardanové hřídele, upínací pouzdra, pohonná technika, automatizační systémy, čelní převodovky, kuželové převodovky, planetové převodovky, měniče frekvence, frekvenční, servomotory, spojky, brzdy, elektromagnetické spojky, elektromagnetické brzdy, pojistné spojky, PLC, průmyslové počítače, řídící systémy, ozubené řemenice, vizualizace, digitalizace, prediktivní údržba, sběr dat
  • Jsme jedna z předních světových automatizačních firem pro strojírenství. V České republice působíme již od roku 1990.

    Pro své zákazníky a ve spolupráci s nimi vyvíjíme vysoce kvalitní mechatronické výrobky, výkonné hardwarové a softwarové systémy pro úspěšnou automatizaci. Dále služby pro digitalizaci v oblastech jako jsou big data management, cloudová nebo mobilní řešení a software ve spojení s internetem věcí (IoT).

    Staňte se naším automatizačním partnerem. Spektrum našich služeb je široké, a proto jsme schopni zrealizovat všechny vaše požadavky. Od jednoduchých technických úkolů až po komplexní pohonná a automatizační řešení.