EKORY Jihlava, spol. s r.o.

Zabýváme se zakázkovou výrobou plastových výrobků pro rybáře, stavebnictví, zemědělství a průmyslové provozy. Vyrábíme plastové nádrže, přepravní bedny s hranatou výpustí, kruhové odchovné nádrže, odchovné žlaby, odkulovací žlaby a mnoho dalšího.

48908622 ARES
DIČ CZ48908622
Vznik 1993
Michael Dáňa (jednatel)
Tomáš Dáňa (jednatel)
  • plastové výrobky, výrobky pro rybáře, výrobky pro zemědělství, výrobky pro stavebnictví, výrobky pro průmyslové provozy, rybářské výrobky, stavební výrobky, plastová výroba pro rybáře, plastová výroba a stavebnictví, polypropylénové výrobky, plastové výrobky pro rybáře, přepravní bedny s kulatou výpustí, přepravní bedny hranatou výpustí, odchovné žlaby, odkulovací žlaby, vyvážecí loď, osmiboká vanička, čtyřboká vanička, kruhová odchovná nádrž, septiky, vodoměrné šachty, jímky, plastové nádrže
  • Jsme experti na plastové výrobky. 

    Pro rybáře vyrábíme vybavení líhní, nádrže na prodej a sádkování ryb, přepravní bedny pro přepravu živých ryb, vyplavovací lodě, pracovní lodě, rybářské kádě, haltýře, skluzy a mnoho dalšího. 

    Pro stavaře nabízíme septiky, vodoměrné šachty, žumpy, akumulační nádrže, jímky na odpadní vodu a dešťovou vodu a další výrobky na míru.

    Zemědělci v naší nabídce naleznou krmítka, napáječky, boxy pro ustájení telat, plastová koryta atd.

    Pro průmyslové provozy vyrábíme atypické nádrže, záchytné nádrže, skladovací boxy a další výrobky.