LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ s.r.o. – Ubytování Na Hájence

Nabízíme vám příjemné ubytování v našem penzionu na pomezí Žďárských vrchů a Nedvědické vrchoviny. Ubytovat se u nás můžete v pokojích nebo apartmánech. Rádi u nás ubytujeme i vaše domácí zvířátka. Nově nabízíme ubytování v plně vybavených mobilních domech. Rezervujte si Ubytování Na Hájence ještě dnes.

63474581 ARES
DIČ CZ63474581
Vznik 1995
Sociální sítě facebook.com
Eva Juračková (provozní)
Petr Juračka (jednatel)
  • LESNÍ SPOLEČENSTVÍ OBCÍ, těžba dříví, těžba dřeva, přibližování dříví, přibližování dřeva, výkup dřeva, výkup dříví, prodej dříví, prodej dřeva, výkon odborné správy, prodej sazenic, prodej materiálu k ochraně lesních kultur, lesní školka, Ubytování Na Hájence, hájenka, lovecký apartmán, malý apartmán, zamilovaný apartmán, velký apartmán, hráškový apartmán, medový pokoj, pokoje, jídelny, ubytování, snídaně, apartmány, Vysočina, ubytování Nové Město na Moravě, ubytování v soukromí Bystřice nad Pernštejnem, ubytování v soukromí Nové Město na Moravě, apartmány Město na Moravě, apartmány Bystřice nad Pernštejnem, ubytování na Vysočině, apartmány na Vysočině, ubytování v mobilních domech
  • Nabízíme vám Ubytování Na Hájence na pomezí Ždárských vrchů a Nedvědické vrchoviny. Ubytování Na Hájence je penzion, který se nachází poblíž Bystřice nad Pernštejnem v obci Karasín. 

    Pro své hosty máme připraveno příjemné ubytování v objetí kamene, dřeva a vitráží. V našem penzionu dýchá historie zdejšího kraje a životní příběhy lidí, co se v něm narodili, tvořili a prožívali svoji dobu a svůj život. Narodil se zde obrozenecký hudební skladatel František Slavíček nebo zakladatel českého sociálního románu Gustav Pffleger Moravský.

    Ubytovat se u nás můžete v pokojích nebo apartmánech. Nově vám také nabízíme možnost ubytování v plně vybavených mobilních domech.