ABRAMATE spol. s r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(11)
U Malého lesa 368/10, 591 01 Žďár nad Sázavou Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se velkoobchodním prodejem kompletního sortimentu brusiva a malé stavební mechanizace. Zajišťujeme servis malých stavebních strojů. Mezi naše další služby patří výroba jednoúčelových strojů.

Recenze

4.9
★★★★★
★★★★★
11 Google recenzí
26252147 ARES
DIČ CZ26252147
Vznik 2001
Telefony 566 630 300
Mobily 608 700 296
  • velkoobchod s brusivem, brusiva abramate, brusiva na podložce, unašeče, podložné talíře, brusné flexokotouče, diamantové kotouče, brusiva, netkané textilie-vliesy, řezné flexokotouče, prodej stavební mechanizace, stavební mechanizace, stavební stroje, brusné kartáče Osborn, lamelové kotouče, lamelové talíře, diamantové nástroje pro řezání, keramické kotouče, stolové pily, brusky betonu, jednofázové elektrocentrály, jednoúčelové stroje na zakázku, vibrační desky, servis stavební mechanizace, servis stavebních strojů, jednoúčelové montážní stroje, brusná vlna, elektrocentrála, obchod s brusivem, topidla, topidla naftová, topidla Master, vrtací korunky, vrtací tyče
  • Poskytujeme vám profesionální služby v oblasti velkoobchodního prodeje brusiva a brusných materiálů. Brusivo prodáváme pro strojírenský průmysl, stavebnictví a dřevovýrobu. 

    U nás zakoupíte brusné materiály pro manuální i strojní broušení a povrchovou úpravu materiálů – brusivo na podložce, řezné flexokotouče, lamelové kotouče a další.  

    Dále prodáváme kvalitní stavební stroje pro přípravné a drobné stavební práce. Nabízíme vám elektrocentrály, vibrační pily, stolové pily, mostové pily, technické frézy a mnoho dalšího.