Watek, s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(3)
Jiřího Wolkera 852, 584 01 Ledeč nad Sázavou Bezdlužná Ověřená firma

Jsme přední výrobce a dodavatel zařízení k přípravě čisté a laboratorní vody. Naše zařízení jsou určená pro laboratoře, průmysl i běžné spotřebitele. Využívají technologie jako je mechanická filtrace, odželeznění vody, odmanganování vody atd. V oblasti úpravy vody vám poskytujeme komplexní služby.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
4.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
60109777 ARES
DIČ CZ60109777
Vznik 1993
  • Watek, čerpadla, pneumatická membránová čerpadla, membránová čerpadla, pneumatická čerpadla, výroba vody, výroba čisté vody, výroba laboratorní vody, filtrační aparáty, úprava vody, úpravny vody, příprava čisté vody, přístroje pro přípravu čisté vody, přístroje pro přípravu laboratorní vody, filtrace vody, změkčení vody, mechanické filtrace, odželeznění vody, odmanganování vody, odstředivá čerpadla, dávkovací čerpadla, elektromagnetická dávkovací čerpadla, motorová dávkovací čerpadla, multifunkční peristaltická čerpadla, multifunkční čerpadla, peristaltická čerpadla, filtrace chemických roztoků, filtrace agresivních kapalin, vertikální čerpadla, peristaltická dávkovací čerpadla, ultračisté vody, čisté vody, pitné vody, výroba demineralizované vody, dočišťování vod, cirkulační čištění vod, ultračistá voda pro laboratoře, ultračistá voda pro průmysl, pitná a nezávadná voda pro spotřebitele,
  • Ve Watek, s.r.o. se zabýváme výrobou a dodávkami technologických celků i samostatných zařízení k přípravě ultračisté vody pro laboratorní i technologické účely, čisté a ultračisté vody pro průmysl a pitné vody pro malé aglomerace, malé objekty a domácnosti. 

    Komplexní služby v oblasti úpravy vody vám poskytujeme už od roku 1993. Naše zařízení využívají nejmodernější technologie.

    Zařízení zajišťující úpravu vody na pitnou vodu využívají technologie jako je mechanická filtrace, odstranění železa (odželeznění vody), odstranění manganu (odmanganování vody), změkčení vody, odstranění dusičnanů (denitrace), bakteriologická nezávadnost vody (sanitace vody) a další.