Střední škola obchodní a služeb SČMSD, Žďár nad Sázavou, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(13)
Komenského 972/10, 591 01 Žďár nad Sázavou 3 Bezdlužná Ověřená firma

Na Střední škole obchodní a služeb SČMSD poskytujeme vzdělávání v maturitních oborech: Kosmetické služby, Obchodní akademie a v učebních oborech: Kadeřník, Rekondiční a sportovní masér, Interiérová a aranžérská tvorba, Kuchař-číšník. Nabízíme také nástavbový obor Podnikání.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
13 Facebook recenzí
47900539 ARES
Vznik 1959
Telefony 566 655 011
Mobily 739 033 652
Sociální sítě facebook.com , instagram.com
Ing. Radka Hronková (ředitelka)
Alena Burianová (asistentka ředitelky)
  • střední školy, soukromé střední školy, SOŠ, střední odborné školy, maturitní obory, učební obory, nástavbové obory, obor kosmetické služby, obor kuchař - číšník, obor aranžér, obor interiérová a aranžérská tvorba, obor masér, obor rekondiční a sportovní masér, obor kadeřník, obor podnikání, ubytování, stravování, rauty, gastronomie, kosmetička, obchodní akademie, kadeřnický salon, kosmetický salon, masérský salon, aranžérské služby, gastronomické služby, Akademie třetího věku, rekvalifikace, kurzy
  • Střední škola obchodní a služeb SČMSD, Žďár nad Sázavou, s.r.o. poskytuje vzdělávání žáků v oblastech obchodu a služeb.

    Škola dále nabízí vzdělávání dospělých v rámci Akademie třetího věku, rekvalifikace, kurzy a ostatní vzdělávací aktivity pro občany.

    Pro žáky zajišťuje ubytování a stravování ve vlastním domově mládeže a školní jídelně. 

    Pro veřejnost a podnikatelské subjekty nabízí stravování, rauty a svatební hostiny, dámské a pánské kadeřnické služby, kosmetické služby, masérské služby, aranžérské služby a celoroční ubytování.