BOX - AUTO, spol. s r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(9)
Na Hranici 4966/33, 586 01 Jihlava

Zabýváme se výrobou užitkových nástaveb pro nákladní automobily a přípojná vozidla. Nabízíme vám valníkové nástavby a skříňové nástavby – chladírenské nástavby, mrazírenské nástavby a prachotěsné nástavby. Dále vyrábíme mobilní domky a speciály. Provádíme servis a montáž hydraulických čel a jeřábů.

Recenze

4.8
★★★★★
★★★★★
8 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
25519379 ARES
Vznik 1998
Mobily 602 581 391
Pavel Munduch (vedoucí obchodu)
Michal Pech (vedoucí servisu)
  • nástavby, automobilové nástavby, výroba nástaveb, výroba automobilových nástaveb, valníkové nástavby, užitkové nástavby, servis užitkových nástaveb, hydraulické nástavby, zvedací nástavby, hydraulická čela, servis hydraulických čel, dodávky a montáž hydraulických zvedacích čel, prachotěsné přepravní skříně, izo přepravní skříně, izotermy, chladírny, mrazírny, sklápěčky, jednostranné sklápěče, třístranné sklápěče, pevné valníky, sklápěcí valníky, plachtové nástavby, shrnovací systémy Penta City, skříňové nástavby, prachotěsné nástavby, chladírenské nástavby, mrazírenské nástavby, mobilní domky, mobilní domy, speciály, expediční vozidla, natahovače kontejnerů, odtahová vozidla, prodejní stánky, servis hydraulických čel, montáž hydraulických čel, servis jeřábů, montáž jeřábů, výroba autoplachet, oprava autoplachet, potisk autoplachet
  • V BOX - AUTO, spol. s r.o. se specializujeme na komplexní výrobu užitkových nástaveb pro nákladní automobily a přípojná vozidla. Vyrábíme valníkové nástavby – pevné valníky, sklápěcí valníky, plachtové nástavby a shrnovací systémy Penta City. Dále vyrábíme skříňové nástavby – prachotěsné nástavby, chladírenské nástavby a mrazírenské nástavby.  Vyrobíme pro vás i mobilní domky a speciály – expediční vozidla, natahovače kontejnerů, odtahová vozidla nebo prodejní stánky.  Součástí našich služeb je i servis a montáž hydraulických čel a jeřábů a výroba, oprava a potisk autoplachet.