TREPON, a.s.

4.8
★★★★★
★★★★★
(4)
Tomáše Bati 1087, 674 01 Třebíč Bezdlužná Ověřená firma

Jsme český výrobce ponožek a punčocháčů. S výrobou ponožek a punčoch máme mnohaleté zkušenosti. Vyrábíme je již od roku 1935. Zabýváme se i zakázkovou výrobou. Veškeré ponožkové a punčochové zboží zakoupíte na našem e-shopu treponky.cz.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
2 Facebook recenzí
4.0
★★★★★
★★★★★
1 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
43371418 ARES
DIČ CZ43371418
Vznik 1935
Telefony 565 550 550
Mobily 733 533 381
Sociální sítě facebook.com
Lenka Berounová (obchodní oddělení)
  • Trepon, treponky, výroba ponožek, český výrobce ponožek, prodej ponožek, prodej punčocháčů, punčocháče, punčochy, punčochové zboží, dětské ponožky, kojenecké a dětské ponožky, dětské punčocháče, dámské ponožky, dámské punčocháče, pánské ponožky, bavlněné ponožky, klasické ponožky, módní ponožky, kvalitní ponožky, termo ponožky, bavlněné ponožky, teplé ponožky, zdravotní ponožky, bambusové ponožky, bambusové punčocháče, antibakteriální ponožky, sportovní ponožky, podkolenky, kompresní podkolenky, bavlněné punčochy na podvazky, e-shop, Merino vlna, 100% bavlna, reklamní ponožky, zakázková výroba ponožek, klubové ponožky, legíny, dětské legíny
  • Jsme tradiční český výrobce ponožkového a punčochového zboží. Ponožky a punčocháče vyrábíme i na zakázku.

    Ponožky vyrábíme pro reklamní agentury, firmy, sportovní týmy, náročné profese a zdravotnictví. Vyrobíme pro vás i ponožky s individuálním designem a pod vlastní značkou.

    Poskytujeme komplexní servis od návrhu, vzorování přes výrobu až po odeslání výrobků.

    Veškeré naše produkty prodáváme na vlastním e-shopu. Najdete zde širokou nabídku produktů pro ženy, muže i děti – klasické ponožky, kotníkové ponožky, zdravotní ponožky, podkolenky, punčocháče i legíny.