FARMEKO - Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední odborná škola, s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(4)
Znojemská 4447/76b, 586 01 Jihlava Bezdlužná Ověřená firma

Hledáte školu a zajímá vás farmacie a další zdravotnické obory? Na Vyšší odborné škole zdravotnické a Střední odborné škole FARMEKO nabízíme vzdělání v oborech: Laboratorní asistent, Zdravotnické lyceum, Diplomovaný farmaceutický asistent a Diplomovaný zdravotní laborant.

Recenze

4.5
★★★★★
★★★★★
4 Google recenzí
25329774 ARES
Vznik 1992
Telefony 567 306 261
Mobily 775 884 749
Sociální sítě facebook.com
Mgr. Lukáš Váca (ředitel)
Ing. Klofáč Miroslav (jednatel)
  • FARMEKO VOŠ, FARMEKO SOŠ, Farmeko, farmaceut, střední soukromá škola, zdravotnická škola, obory Farmeka, laborant, Laboratorní asistent, farmacie, Diplomovaný farmaceutický asistent, diplomovaný zdravotní laborant, farmaceutický asistent, vyšší odborná škola, zdravotní laboratoř, Zdravotnické lyceum, lyceum, kombinovaná forma studia, dálková forma studia, denní forma studia, lékárenství, kosmetika, kosmetička, rekvalifikační kurz kosmetička
  • Jsme Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední odborná škola FARMEKO. Nabízíme vám vzdělání v oborech Laboratorní asistent, Zdravotnické lyceum, Diplomovaný farmaceutický asistent a Diplomovaný zdravotní laborant.

    Obory Laboratorní asistent a Zdravotnické lyceum jsou čtyřleté obory, které jsou zakončené maturitní zkouškou. Obory Diplomovaný farmaceutický asistent a Diplomovaný zdravotní laborant jsou tříleté obory zakončené absolutoriem. Na Diplomovaného farmaceutického asistenta u nás můžete studovat denní i kombinovanou formou.

    Naši absolventi se velmi dobře uplatňují v praxi i při dalším studiu na vyšších odborných školách a vysokých školách.