Mlékárna Polná spol. s r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(5)
Za Nádražím 680, 588 13 Polná Bezdlužná Ověřená firma

Pochutnejte si na kvalitních mléčných výrobcích od Mlékárna Polná. V naší mlékárně ročně vyrobíme kolem 1 500 tun sýrů. Mezi naše produkty patří Balkánský sýr, Maskar z Polné, Jadel, Zlatá Praha a mnoho dalších produktů.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
5 Firmy.cz recenzí
63493659 ARES
DIČ CZ63493659
Vznik 1938
Telefony 567 573 270
Ing. Kvasnička Miloš (jednatel, technolog)
Tomáš Jonke (obchodní ředitel, marketing)
  • mlékárna Polná, sýry z mlékárny Polná, mlékárny, mlékárna, mléko, mléčné výrobky, výroba mléčných produktů, výroba mléčných výrobků, výroba sýrů, sýry, balkánské sýry, balkánský sýr, pařený sýr, pařené sýry, přírodní sýry, uzené sýry, Koliba, Zlatá Praha, Maskar z Polné, mascarpone, čerstvé sýry, smetanové sýry, Jadel, Polenská stuha, přepuštěné máslo, kysaná smetana, akawi
  • V Mlékárna Polná se zabýváme výrobou mléčných produktů. Ročně zpracujeme kolem 12 milionů litrů mléka, z kterého vyrobíme kolem 1 500 tun sýrů. Nakupujeme zpracovávané mléko, a to v ekologicky zachovalých oblastech Českomoravské vrchoviny. Mléko je pod stálým veterinárním dozorem. V našem sortimentu naleznete sýr Zlatá Praha, pařený sýr Polenská stuha, pařený sýr Jadel, Balkánský sýr, pařený sýr Koliba, čerstvý smetanový sýr Maskar z Polné, Kysanou smetanu, Přepuštěné máslo a sýr Akawi, který pochází ze Sýrie.