SILON s.r.o.

Jsme český výrobce a dodavatel vysoce výkonných kompaundů na bázi polyolefinů. Mezi naše produkty patří TABOREX® (mezinárodně certifikované prémiové PEX-b kompaundy), TABOCAB® (široká řada kompaundů pro výrobu kabelů) a TABOREN® (PP, PE kompaundy s minerálními a vláknitými plnivy). V SILON se zabýváme i výrobou kompaundů na míru.

08768544 ARES
DIČ CZ08768544
Vznik 2019
  • SILON, kompaundy, kompoundy, technické kompaundy, Compounds, TABOREX, TABOCAB, TABOREN, TESIL, PE-Xb, PE-Xb kompaundy, PP kompaundy, PE kompaundy, kompaundy pro výrobu kabelů, plastové směsi, plastové směsi na bázi polyolefinů, plasty, plastové výrobky, plastové produkty, výrobce plastů, polyesterová vlákna, zakázková výroba kompaundů, výroba kompaundů, výrobce kompaundů, dodavatel kompaundů, prodej kompaundů, kompaundy na zakázku, kompaundy na míru, průmyslová řešení pro automobilový průmysl, průmyslová řešení pro stavební průmysl, průmyslová řešení pro segment hygieny, průmyslová řešení pro průmyslovou výrobu
  • Zabýváme se vývojem, výrobou a prodejem výkonných plastových směsí na bázi polyolefinů a polyesterových vláken. Na trhu působíme již od roku 1950. 

    Naše společnost vyrábí produkty pro celý svět. Mezi naše produkty patří kompaundy TABOREX®, TABOCAB®, TABOREN® a vlákna TESIL®. Specializujeme se i na zakázkovou výrobu kompaundů na míru vašim požadavkům. 

    Poskytujeme průmyslová řešení pro automobilový průmysl, stavební průmysl, segment hygieny a průmyslovou výrobu. Našim zákazníkům jsme k dispozici v průběhu zpracování a použití našich materiálů s cílem pomoct jim co nejvíce zjednodušit výrobu jejich vlastních produktů. 

    Kontaktujte nás.