Střední průmyslová škola stavební, České Budějovice, Resslova 2

Hledáš střední školu a zajímá tě stavebnictví nebo geodézie? Pak se přihlas na naši Střední průmyslovou školu stavební. Nabízíme ti studium zakončené maturitou v oboru Stavebnictví se zaměřením na pozemní stavby a studium v oboru Geodézie a katastr nemovitostí. Více informací o naší stavárně najdeš na našem webu.

60076089 ARES
Vznik 1910
Telefony 387 001 411
Sociální sítě facebook.com , instagram.com
RNDr. Vladimír Kostka (ředitel)
  • střední škola, stavební škola, střední průmyslová škola, průmyslová škola, stavební průmyslová škola, střední průmyslová škola stavební, střední vzdělání s maturitou, studium stavebnictví, obor stavebnictví, obor geodézie a katastr nemovitostí, speciální geodézie v investiční výstavbě, kartografie, architektonická tvorba, pozemní stavby, stavební obnova, dopravní stavby, vodohospodářské stavby, střední vzdělání s maturitou, studium zakončené maturitou, odborná praxe ve stavebnictví, stavárna
  • Jsme Střední průmyslová škola stavební v Českých Budějovicích. Po generace vzděláváme stavaře a geodety. Naše škola je veřejná.

    Studentům nabízíme bezplatné čtyřleté studium, které je zakončeno maturitní zkouškou. Studium na naší škole je určeno pro chlapce i dívky, kteří ukončili devátý ročník základní školy a pro uchazeče po vyučení.

    Díky kvalitní výuce a odborným praxím se naši studenti nemusí bát o uplatnění. Hned po ukončení školy jsou připraveni pracovat nebo se dále vzdělávat.

    Mnozí absolventi naší školy pokračují ve studiu stavitelství nebo architektury na některé z vysokých škol.