POTRAVINY VYSOČINA s.r.o.

4.2
★★★★★
★★★★★
(80)
Holetín 69, 539 71 Holetín Bezdlužná Ověřená firma

Jsme tradiční český potravinářský výrobce zabývající se zpracováním hovězího masa z českých chovů a vepřového masa z vlastních chovů. Maso a uzeniny dodáváme do restaurací a maloobchodů. Naše výrobky můžete zakoupit také v našich firemních prodejnách masa a masných výrobků.

Recenze

4.2
★★★★★
★★★★★
80 Google recenzí
48152498 ARES
DIČ CZ48152498
Vznik 2011
Telefony 569 420 797
Mobily 603 878 884
Líbal Jaroslav (vedoucí střediska Závidkovice)
Kyncl Miroslav (jednatel)
Jirmásek Pavel (majitel, jednatel)
Milan Bodlák (marketing)
  • maso, uzeniny, tradiční český potravinářský výrobce, maso z českých chovů, maso z vlastních chovů, vepřové maso, hovězí maso, tradiční receptura, tradiční uzeniny, tradiční uzenářské výrobky, produkty prémiové kvality, čerstvé maso, čerstvé uzeniny, čerstvé hovězí maso, čerstvé vepřové maso, Potraviny Vysočina, Jatky Český Dvůr, VVM Závidkovice, vlastní prodejny, garance původu, garance čerstvosti, garance kvality výroby, garance původu zvířete, porážka dobytka, porážka jatečních prasat, jatka, kejdové hospodářství, chov prasat, prodej selat, odvoz a aplikace digestátů a kejdy, prodejny s čerstvým masem, prodejny masa a masných výrobků, prodejny masa, prodejny uzenin
  • Vyrábíme pro vás tradiční uzenářské výrobky a čerstvé hovězí a vepřové maso. Maso zpracováváme pouze z českých chovů a vepřové maso z vlastních chovů. Naše výrobky jsou označovány značkou kvality Z Českého Dvora.

    Provozujeme jatka a bourárnu v kompletně rekonstruovaném objektu v obci Český Dvůr nedaleko Havlíčkova Brodu.

    Sesterskou společností naší firmy je VVM Závidkovice s.r.o., která se zabývá chovem prasat a je naším základním dodavatelem prasat.

    Navštivte naše firemní prodejny v Havlíčkově Brodě, Herálci, Svratce, Hlinsku a Žďáru nad Sázavou.