Mgr. Vladimíra Pokorná Vladimíra - VP RADON

Zabýváme se úředním měření radonu. Zajišťujeme měření radonu v půdě i měření radonu v budovách. Mezi naše další služby patří odborné hydrogeologické a inženýrskogeologické posudky.

75635844 ARES
Vznik 2004
Mobily 603 486 822
Sociální sítě facebook.com
Mgr. Vladimíra Pokorná (majitelka)
  • měření radonu, radon, radon vysočina, radanový index, měření radonu v půdě, měření radonu v pobytových místnostech, radioaktivita, měření radonu ve stavbách, měření radonu v budovách, radiodiagnostika, kolaudace, Žďár nad Sázavou, Vysočina, radon Pardubice, radon Brno, radon Praha, IG průzkum, HG průzkum, posudky na studny, zatěžovací zkoušky statickou deskou
  • Poskytujeme vám profesionální služby v oblasti úředního měření radonu v půdě, ve stavbách a znalecké posudky pro úřady po celé ČR. Měřením radonu se zabýváme od roku 1992.

    Měření radonu provádíme dle platných metodik a příslušných povolení. Radon měříme v novostavbách, při změnách staveb a při koupi nových nemovitostí. Měření radonu ovlivňuje odhad nemovitostí i splnění kritérií pro získání dotací.

    Dále zpracováváme hydrogeologické posudky pro vrtané či kopané studny a inženýrskogeologické posudky pro zakládání staveb.