Kožíšek Jakub – RALKO

4.5
★★★★★
★★★★★
(67)
Franze Kafky 829/13, 353 01 Mariánské Lázně – Úšovice Bezdlužná Ověřená firma

Provozujeme půjčovnu nářadí a malé stavební mechanizace a prodejnu nářadí. Nabízíme vám kompletní sortiment nářadí od A do Z. Součástí našich služeb je broušení pilových řetězů a servis strojů značek MAKITA, DeWalt, Blackdecker, Wacker, MITSHUBISHI, RUBI, PERLES, NTC a Flex.

Recenze

4.5
★★★★★
★★★★★
67 Google recenzí
71902139 ARES
DIČ CZ8410251817
Vznik 2006
Mobily 736 777 287
Helena Kožíšková (obchodní ředitelka)
Jakub Kožíšek (jednatel)
  • Makita, Dolmar, Dewalt, Black&Decker, Narex, Gude, Flex, Wacker, Hawera, Stabila, prodejna nářadí, půjčovna nářadí, pronájem nářadí, půjčovna stavební mechanizace, ruční nářadí, elektrické nářadí, vrtáky, brusivo, kotevní technika, čisticí stroje, měřicí technika, stavební chemie, diamantové kotouče, stroje na dlažbu a zemní práce, zednické nářadí, spojovací materiál, vruty, šrouby, kotvy, ochranné pomůcky, bourací kladiva, sekací kladiva, vrtací kladiva, vrtačky, šroubováky, míchadla, okružní pily, přímočaré pily, ocasové pily, servis strojů, broušení pilových řetězů, recyklovaný plast, produkty z recyklovaného plastu
  • Půjčujeme širokou škálu nářadí, stavebních strojů a příslušenství – vrtačky, šroubováky, míchadla, kladiva, brusky, stroje na dlažbu a zemní práce, elektrocentrály a svářecí agregáty, kompresory a čerpadla, čisticí stroje, vytápěcí agregáty a vysoušeče, měřicí přístroje, pily a hoblíky, nástroje pro kladiva a vrtáky a řadu příslušenství. 

    K prodeji nabízíme ruční i elektrické nářadí – kotevní technika, spojovací materiál, řezací a brusné kotouče, stavební kování, vrtáky, čisticí stroje, brusivo, diamantové kotouče a řadu dalšího nářadí. V našem sortimentu naleznete také malé stavební mechanizace, zahradní a lesnickou techniku.