MOIRY, s.r.o. – zakázková výroba nábytku z masivu

Udělejte si radost kvalitním nábytkem z masivu od firmy MOIRY. Jsme rodinné truhlářství s dlouholetou tradicí. Zabýváme se zakázkovou výrobou z masivu. Vyrobíme vám jakýkoliv nábytek nebo venkovní konstrukci. Zabýváme se i výrobou přepravních beden na míru a pořezem kulatiny.

25574159 ARES
Vznik 1999
Weby moiry.cz
  • MOIRY, zakázkové truhlářství, rodinné truhlářství, výroba nábytku z masivu, masivní nábytek, zakázková výroba nábytku z masivu, přepravní bedny, zahradní domky, zahradní nábytek, altány, chaty, chatky, pergoly, kuchyňské linky, židle, stoly, postele, vestavěné skříně, skříně, knihovny, dětský nábytek, koše na prádlo, schodiště, eurookna, špaletová okna, interiérové dveře, vchodové dveře, vrata, brány, výroba přepravních beden na míru, přepravní bedny na míru, dřevěné přepravní bedny, překližkové přepravní bedny, přepravní bedny z OSB, přepravní bedny z DTD, atypické dřevěné palety, kompletní řešení balení, balení od návrhu až po realizaci, sušárna řeziva, konvenční sušárna řeziva, sušení řeziva, celkové zpracování dřeva, těžba dřeva, sušení dřeva, pořez dřeva, prodej odřezků, prodej dřevěných briket, prodej matrací Tropico, matrace z líné pěny, matrace ze studené pěny, pružinové matrace, zdravotní matrace
  • V MOIRY, s.r.o. se zabýváme zakázkovou výrobou z masivu. Jsme rodinné truhlářství s více než 20letou praxí v oboru. Na přání vyrobíme cokoliv pro váš interiér i exteriér.

    Nabízíme vám výrobu kuchyňských linek, skříní, postelí, stolů, židlí, dětského nábytku a mnoha dalšího vybavení. Vyrobíme pro vás i jakoukoliv venkovní konstrukci – pergoly, altány, zahradní domky, zahradní nábytek, vrata, brány atd.

    Mezi naše další služby patří výroba přepravních beden na míru. Vyrábíme dřevěné přepravní bedny, překližkové přepravní bedny, přepravní bedny z OSB a DTD. Nabízíme vám kompletní řešení vašeho balení od návrhu až po realizaci.

    Zabýváme se i celkovým zpracováním dřeva, pořezem kulatiny, prodejem odřezků a dřevěných briket a prodejem matrací Tropico.

Poslat poptávku Trasa do místa moiry.cz 606 382 410 [email protected]

Otevírací doba

Otevřeno do 15:30
  • Pondělí 7:00 – 15:30
  • Úterý 7:00 – 15:30
  • Středa 7:00 – 15:30
  • Čtvrtek 7:00 – 15:30
  • Pátek 7:00 – 15:30
  • Sobota Zavřeno
  • Neděle Zavřeno