Euro Trade Plus, spol. s r.o. – Spiritobchod.cz

5.0
★★★★★
★★★★★
(442)
Dílenská 223/39, 312 00 Plzeň Bezdlužná Ověřená firma

Provozujeme internetový obchod se širokým sortimentem pro zdraví těla i ducha. V našem sortimentu naleznete pomůcky pro esoterii (pyramidy, kameny, magické oleje), pomůcky pro magnetoterapii (magnetické náramky), amulety, talismany, produkty pro zdraví a mnoho dalšího.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
8 Facebook recenzí
4.5
★★★★★
★★★★★
8 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
426 Firmy.cz recenzí
25449541 ARES
DIČ CZ25449541
Vznik 2002
Mobily 603 501 236
Sociální sítě facebook.com
Jan Šantín (jednatel)
  • spiritobchod, amulety, talismany, dárkové předměty, magnetoterapie, magnetické náramky, potravinové doplňky, produkty pro zdraví, esoterie, pomůcky pro esoterii, knihy, zdraví, náramky, kameny, siderická kyvadla, svíčky, pyramidy, koule, spirály, astroslužby, peruánské byliny, rakytník, léčivé konopí, oleje, tinktury, čaje, karetní výklad, astrodiagnostika
  • Na našem e-shopu vám nabízíme široký výběr amuletů a talismanů ze stříbra i obecného kovu s kvalitní povrchovou úpravou. 

    Dále nabízíme pomůcky pro esoterii, jako jsou náramky, kameny, siderická kyvadla, svíčky, pyramidy či magické oleje. U nás naleznete i oblíbené náramky pro magnetoterapii

    Součástí našeho sortimentu je také velká nabídka produktů pro zdraví – peruánské byliny, rakytník, léčivé konopí, oleje, tinktury, čaje a mnoho dalšího.