KBNK s.r.o.

Jsme odborníci na ohýbaní, tváření a svařování drátů, plechů a profilů. Specializujeme se na přesné ohýbání plechů a 3D ohýbání drátů. Vyrábíme nejrůznější výrobky na bázi lisovaného plechu. Součástí našich služeb jsou komplexní sestavy výrobků.

62501801 ARES
DIČ CZ62501801
Vznik 1994
Telefony 565 493 028
Martin Walter (vedení společnosti)
  • KBNK, kontakt KBNK, kovovýroba, ohýbání, přesné 3D ohýbání drátu, zpracování drátu, ohýbání drátů, zpracování plechu, zpracování profilů na lisech do 160 tun, svařování, sváření drátu, svařování drátů, ohýbání plechů, ohýbání profilů, sváření plechů, svařování plechů, tváření, tváření drátů, tváření plechů, tváření profilů, svařování profilů, lisování, lisování z plechu, ohýbané díly z drátu, lisované díly z plechu, ISO 9001, svařované díly, lisované díly z plechu, ohýbané díly z drátu, přesné ohýbání plechu, 3D ohýbání drátu
  • Zabýváme se ohýbaním, tvářením a svařováním drátů, plechů a profilů již více než 25 let. 

    Naší specializací je přesné ohýbání plechu na excentrických lisech a 3D ohýbání drátu na CNC ohýbačkách.

    Nabízíme vám výrobu nejrůznějších výrobků na bázi lisovaného plechu. Plechy zpracováváme o síle do 5 mm. Na přání vyrazíme na vaše výrobky logo či posloupné číslo. 

    Mezi naše další služby patří bodové sváření a sváření v ochranné atmosféře, prvotní montáže a realizace základních či komplexních sestav výrobků.