Mojmír Novotný - GP, s.r.o.

Nabízíme vám profesionální geodetické práce. U nás získáte komplexní služby v oblasti inženýrské geodézie, zaměřování, kartografie, projekční činnosti a katastru nemovitostí. Provádíme geometrické plány, vytyčení stavebních projektů, vytyčení vlastnické hranice a mnoho dalších služeb. Kontaktujte nás.

28319702 ARES
DIČ CZ28319702
Vznik 2009
Ing. Mojmír Novotný ml. (jednatel)
Ing. Mojmír Novotný st. (jednatel)
  • geodézie, inženýrská geodézie, geodetické služby, zeměměřictví, kartografie, projekční a poradenské činnosti, služby v oblasti katastru nemovitostí, geodeti Třebíč, geodeti, geodetické podklady pro výstavbu, zaměření skutečného provedení stavby, vytyčení stavebních objektů, vytyčení stavebních projektů, vytyčení projektů, zaměřování, dokumentace podzemního vedení, kontrolní měření, tvorba účelových map, geodetické práce, vytyčení vlastnické hranice, geodetické práce pro účely katastru nemovitostí, geometrické plány, geometrický plán pro vyznačení budovy, rozdělení pozemku, geometrický plán pro vyznačení věcného břemene, vytyčení hranice, projektové dokumentace
  • Poskytujeme vám komplexní služby v oblasti geodézie, zeměměřictví, kartografie, projekční a poradenské činnosti a v oblasti katastru nemovitostí.

    V oboru máme dlouholeté zkušenosti. Vlastníme špičkové vybavení, u kterého dodržujeme pravidelné servisní kontroly a kalibrace. Pro sběr dat v terénu používáme geodetické přístroje TOPCON, GEODIMETER a MAGELLAN.

    Provádíme vypracování geodetických podkladů pro výstavbu, zaměření skutečného provedení stavby, vytyčení stavebních objektů, vytyčení vlastnické hranice a mnoho dalších služeb.

    Poskytujeme vám i odborné poradenství v oblasti katastru nemovitostí, geodézie a ostatních příbuzných oborech.