Mičková Šárka, Ing. - obchůdek U Leontýnky

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Věcov 58, 592 42 Jimramovské Pavlovice Ověřená firma

Nabízíme vám široký sortiment dekorací a dárkových předmětů do bytů, domů a zahrad ve stylu Provence a Vintage. V našem portfoliu výrobků naleznete stylový nábytek, závěsné dekorace, mýdla a vonné svíčky, porcelán, výrobky s levandulí a mnoho dalšího. Přinášíme inspiraci domovem Provence.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
65285981 ARES
Vznik 1996
Mobily 737 287 666
Ing. Šárka Mičková (majitel)
  • dekorace, dárkové předměty, porcelán, sklo, provence sklo, keramika, stylový nábytek, patina, patinovaný nábytek, Provence styl, drátěné výrobky, květníky, závěsné dekorace, andělé, koníci, svícny, dekorace, hodiny, lampy, umělé květiny, srdce, závěsné dekorace, fotorámečky, obrazy, zrcadla, dřevěné bedýnky, tácy, levandule, len, mýdla, vonné svíčky, porcelán, domov Provence, pěstování levandule, venkovský styl, vintage styl
  • Provozujeme internetový obchod s nábytkem, dekorativním a dárkovým zbožím, který je inspirován kouzlem slavných renesančních vil, francouzských venkovských sídel i starých kamenných domů v Anglii.

    Nabízíme vám patinovaný nábytek, který je z kvalitního smrkového dřeva a je opatřen nádhernou a věrnou patinou. Nábytek pro vás vyrábíme i na zakázku.

    Dále vám nabízíme široký sortiment bytového textilu, dekorací (hodiny, lampy, zrcadla, fotorámečky, dřevěné bedýnky), mýdel a vonných svíčkek, výrobků s levandulí, porcelánu a mnoho dalšího.