Barvy laky Sázava s.r.o.

Zabýváme se prodejem barev, laků a nátěrových hmot od renomovaných výrobců z tuzemska i ze zahraničí. Součástí našich prodejen je tónovací centrum, ve kterém vám připravíme odstín jakékoliv barvy ze široké škály mezinárodních vzorkovnic.

28334965 ARES
DIČ CZ28334965
Vznik 2009
Telefony 566 523 002
  • prodej barev, barvy, prodej laků, laky, prodej nátěrových hmot, nátěrové hmoty, malířské potřeby, malířské nářadí, malířské barvy, fasádní barvy, fasádní omítky, mozaiky, ochranné nátěry na dřevo, ochranné nátěry na kov, stříkací technika, míchání barev, spreje, lepidla, tmely, Het, Remmers, Sokrates, Colorcity, Detecha, Inchroma, Severochema, Storch, tónování barev, tónovací centrum, Adler Česko, Osmo color, lazury, mořidla, autolaky - míchání, Dulux, Het
  • Jsme specialisté na barvy, laky a nátěrové hmoty

    V našem sortimentu naleznete malířské a fasádní barvy, průmyslové barvy, fasádní omítky a mozaiky, ochranné nátěry na dřevo i kov, ředidla, tmely, malířské, pracovní a ochranné pomůcky.

    Nabízíme míchání a tónování barev v širokém spektru odstínů.

    Navštivte jednu z našich pěti prodejen. Najdete nás v Berouně, Českých Budějovicích, Opavě, Příbrami a ve Žďáru nad Sázavou.