MIHAL, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Masarykovo náměstí 65, 595 01 Velká Bíteš Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se laserovým a mechanickým gravírováním. Nabízíme vám gravírování do skla, kovů, dřeva a dalších materiálů i gravírování dárkových předmětů. Dále se zabýváme výrobou reklamy – tisk billboardů, grafické návrhy log, polepy aut, potisk oblečení, výroba reklamních tabulí a další.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
2 Firmy.cz recenzí
26968070 ARES
DIČ CZ26968070
Vznik 2005
Mobily 603 282 333
  • gravírování, rytectví, laserové gravírování, mechanické gravírování, rytecké dílny, gravírované tabule, pamětní tabule, Publicita EU tabule, plakety, štítky, medaile, mince, 3D nápisy, loga, umělecké předměty, klíčenky, tabule, dárky a šperky, gravírované fotografie, hotelové značení pokojů, klíčenky, gravírování textů, gravírování log, gravírování dárkových předmětů, průmyslové štítky, ovládací panely, ražba mincí, gravírování do skla, gravírování do dřeva, výroba stupnic, výroba pravítek, šablony, výroba šablon, 3D nápisy, výroba reklamy, reklamní agentura, tisk bannerů, tisk billboardů, tisk plakátů, tisk technických výkresů, grafické návrhy log, polepy automobilů, potisk oblečení, potisk reklamních, předmětů, potisk dárkových předmětů výroba reklamních tabulí, výroba razítek
  • Provozujeme ryteckou dílnu se spolehlivým týmem pracovníků se značnými zkušenostmi v oboru rytectví a laserového gravírování. Dokážeme si poradit i s požadavky nejnáročnějšího zákazníka.

    Používáme ty nejkvalitnější materiály – mosaz, bronz, nerez, plast a další materiály. Rádi vám pomůžeme s výběrem nejvhodnějšího materiálu.

    Disponujeme širokým portfoliem služeb. Našim tradičním výrobkem jsou tabule Publicita EU. Dále nabízíme pamětní tabule, firemní tabule a gravírované fotografie. Vyrábíme hotelová značení a klíčenky, zabýváme se zakázkovou ražbou mincí v malých sériích, pro firmy vyrábíme 3D nápisy a mnoho dalšího. 

    Kromě rytecké dílny provozujeme reklamní agenturu, kde se zabýváme velkoplošným tiskem bannerů, billboardů, plakátů a technických výkresů. Dále provádíme grafické návrhy log, polepy osobních i nákladních automobilů a potisk oblečení, reklamních a dárkových předmětů. Vyrábíme také reklamní tabule a razítka.