ReSit, s.r.o. – Reklama & sítotisk

Zabýváme se výrobou a prodejem samolepek, tabulek a značení. Na našem e-shopu vám nabízíme širokou škálu značení – bezpečnostní značení, únikové a požární značení, ADR značení (značení přepravy nebezpečných materiálů) a řadu dalších. Mezi naše další služby patří výroba reklamy (polepy vozidel, reklamy na budovy, reklamní tabule).

26071231 ARES
DIČ CZ26071231
Vznik 2004
Telefony 387 312 609
Mobily 602 489 158
Sociální sítě facebook.com
Otakar Nechvátal (jednatel)
  • technické a výstražné štítky, papírové a polyetylenové tašky, woblery, podložky pod SPZ, bezpečnostní značky, bezpečnostní značení, únikové značení, požární značení, značení nebezpečných odpadů, značení nebezpečných materiálů, značení přepravy nebezpečných materiálů, Resit, značení BOZP, nebezpečné látky GHS, nebezpečné látky ADR, ADR značení, výstražné značení, logistické značení, výstražné samolepky, bezpečnostní samolepky, informační samolepky, logistické samolepky, sítotisk, výroba samolepek, výroba reklamy, reklamní výroba, polepy vozidel, reklamy na budovy, reklamní tabule, bannery, kalendáře
  • V současnosti se naše společnost zaměřujeme zejména na sítotiskovou produkci – výrobu samolepek.

    V našem sortimentu naleznete širokou škálu výstražných, bezpečnostních, informačních a logistických samolepek a štítků. Dále nezbytná značení pro motoristy, jako jsou omezení rychlosti vozidel či označení snížené hlučnosti v souladu s předpisy evropské komise CEMT.

    Stále se však zabýváme i reklamní výrobou a nabízíme vám výrobu polepů vozidel, reklam na budovy, reklamních tabulí, bannerů a kalendářů.