RESI Třeboň spol. s r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(6)
Novohradská 1153, 379 01 Třeboň Bezdlužná Ověřená firma

Jsme česká firma specializující se na výrobu zdravotnických lehátek. Nabízíme vám rehabilitační lehátka, vyšetřovací lehátka, odběrová lehátka, transportní lehátka a mnoho dalších druhů lehátek. Vyrábíme i masážní lehátka a kosmetická lehátka.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
4 Facebook recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
25178989 ARES
DIČ CZ25178989
Vznik 1998
Telefony 384 724 292
Mobily 606 669 400
Sociální sítě facebook.com , instagram.com
Ing. Jiří Šimeček (jednatel)
  • zdravotnická lehátka, rehabilitační lehátka, trakční stoly, naklápěcí stoly, vyšetřovací stoly, vyšetřovací lehátka, gynekologická křesla, masérské stoly, skládací masážní lehátka, masážní lehátka, masérská lehátka, vojtovy stoly, schůdky a bradla, lavice do čekáren, zástěny a paravány, odběrové židle, lehátka hospital, skládací přenosné židle, speciální lehátka, lehátka Jordán, odběrová křesla, odběrová lehátka, osteopatické lehátko, transportní lehátka, urologické lehátko, kosmetická křesla, kosmetická lehátka, transfúzní křesla, terapeutická lehátka, wellness stoly, chirurgická lehátka
  • Vyrábíme lehátka vlastní konstrukce pod registrovanou výrobní značkou JORDAN. Naše lehátka jsou určena zejména do zdravotnictví, ale i do masážních či kosmetických salonů. 

    Na trhu působíme od roku 1998 a v současnosti vyrábíme okolo 50 typů lehátek.

    V našem sortimentu naleznete vyšetřovací lehátka, chirurgická lehátka, fyzioterapeutická lehátka, gynekologická lehátka, lehátka pro Vojtovu metodu, odpočinková lehátka a další typy lehátek. 

    Dále prodáváme doplňkový nábytek do zdravotnických zařízení a rehabilitační potřeby