Velkostatek Česká Olešná

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Česká Olešná 1, 378 53 Strmilov Bezdlužná Ověřená firma

Hlavní činností naší rodinné firmy je lesní a vodní hospodářství, chov koní a ustájení koní. V rámci lesního hospodářství se věnujeme těžbě dřeva, výkupu kulatiny, prodeji palivového dřeva a dalším činnostem. Nabízíme ubytování v soukromí v blízkosti menšího rybníka s možností rybolovu.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
69105057 ARES
DIČ CZ6453141981
Vznik 1999
Telefony 384 390 642
Iveta Sýkorová (majitelka)
Ivan Sýkora (lesnictví)
Ing. Jan Sýkora (Zemědělství)
Michaela Sýkorová, DiS (Palivové dřevo)
  • velkostatek Česká Olešná, pěstební činnost, vyžínání vysázeného porostu, provádění postřiků, lesní prořezávky, palivové dříví, palivové dřevo, prodej rybářských povolenek, rybářské povolenky, ubytování, ubytování na chalupě, ubytování na vesnici, ubytování s kuchyní, chov ryb, prodej ryb, chov koní, ustájení koní, chov ovcí, prodej ovcí, lesnictví Strmilov, lesnické služby, lesní hospodářství, vodní hospodářství, strojní sázení, těžba dřevní hmoty, těžba dřeva, výkup kulatiny, prodej palivového dřeva, prodej krbového dřeva, zemědělství
  • Poskytujeme vám profesionální služby v oblasti lesního a vodního hospodářství od roku 1993. 

    Z lesnických služeb vám nabízíme výsadbu lesních porostů, strojní i ruční sázení, vyžínání vysázeného porostu, provádění postřiků, ošetření vysázeného porostu proti zimnímu okusu zvěří atd. Dále provádíme těžbu dřeva, přibližování dřeva, výkup kulatiny a prodej palivového a krbového dřeva. 

    V oblasti vodního hospodářství se věnujeme prodeji ryb a rybářských povolenek.

    Dále se zabýváme chovem koní a nabízíme možnost ustájení koní. Nabízíme ubytování v nově rekonstruované části starého vesnického domku.