REJ Food s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(13)
Průmyslová 937, 391 11 Planá nad Lužnicí Bezdlužná Ověřená firma

Jsme výrobci zdravých potravin a potravinových doplňků. V naší nabídce naleznete bezlepkové sušenky, celozrnné sušenky, oplatky a kukuřičné křupky. Dále nabízíme snídaňové cereálie a kaše, perníky, těstoviny a čajové směsi. Nakupte na našem e-shopu z pohodlí vašeho domova.

Recenze

4.7
★★★★★
★★★★★
13 Google recenzí
09053549 ARES
DIČ CZ09053549
Vznik 2000
Mobily 731 331 714
Sociální sítě facebook.com , instagram.com
Lenka Vyhlídová (jednatelka)
Ondřej Karásek (obchodní ředitel)
  • perníky, plněný perník, zdobený perník, plánský tradiční perník, perníkové výrobky, sušenky, keksy, sušenky slané, sušenky sladké, sladké pečivo, snídaňové cereálie, kaše, bezlepkové výrobky, bezlepkové křupky, bezlepkové sušenky, kukuřičné křupky, kukuřičné lupínky, cereálie, čaje, čajové směsi, čaje pro děti, bylinné čaje, pravé čaje, těstoviny, eshop, celozrnné sušenky, celozrnné keksy, cereální sušenky, cereální keksy, zdravé potraviny, potravinové doplňky
  • Jsme česká potravinářská společnost, jejíž historie sahá až do roku 1998. V témže roce jsme zahájili výrobu perníku podle tradiční rodinné receptury. V současnosti patří náš Plánský perník do sortimentu velkoobchodů po celé ČR.

    Vyrábíme a prodáváme sušenky, oplatky a snacky, křupky a sušenky pro děti, bezlepkové výrobky, snídaňové cereálie a kaše, těstoviny a jiné přílohy, perníky a perníkové výrobky, čaje a čajové směsi. Zabýváme se i vlastním vývojem výrobků a receptur. 

    Veškeré naše produkty zakoupíte na našem e-shopu