Rehabilitace Borovany s.r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(143)
Tovární 649, 373 12 Borovany Bezdlužná Ověřená firma

Provozujeme regenerační a rehabilitační centrum. Nabízíme elektroléčbu, vodoléčbu, léčebnou tělesnou výchovu, poúrazovou a pooperační péči v rámci fyzioterapie, samotné rehabilitace, cvičení pro děti a masáže. Používáme metodu Ludmily Mojžíšové a Vojtovu metodu.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
6 Facebook recenzí
4.8
★★★★★
★★★★★
137 Google recenzí
07307951 ARES
Vznik 1994
Telefony 387 925 235
Mobily 606 733 722
  • masáže, rehabilitace, elektroléčba, vodoléčba, léčebná tělesná výchova, poúrazová péče, pooperační péče, metoda Ludmily Mojžíšové, Vojtova metoda, regenerační centra, rehabilitační centra, cvičení pro děti, masáž nohou a chodidel, manuální lymfatická masáž, elektroterapie, magnetoterapie, prohřívací rašelinové polštáře Lavaterm, laserterapie, fyzioterapie, fyzikální terapie
  • V našem regeneračním a rehabilitačním centru se zabýváme prevencí, diagnostikou a léčbou všech problémů pohybového systému – bolestí zad, kloubů a svalů, funkčních a degenerativních onemocnění, poúrazových a pooperačních stavů.

    Mezi naše služby patří masáže nohou a chodidel, manuální lymfatické masáže, elektroterapie, magnetoterapie, vodoléčba, prohřívací rašelinové polštáře Lavaterm, laseroterapie a speciální individuální terapie. 

    Nabízíme cvičení pro veřejnost zaměřené na zlepšení tělesné kondice.