ZEO TRADE, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(21)
Radčice 62, 389 01 Vodňany Bezdlužná Ověřená firma

V ZEO trade se věnujeme dovozu a distribuci čerstvého ovoce a zeleniny. Zaměřujeme se na velkoobchod s ovocem a zeleninou, kterou od nás odebírají obchody, školy, nemocnice apod. K činnosti naší společnosti patří i pěstování bio ovoce a výkup jablek.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
21 Google recenzí
25159623 ARES
DIČ CZ25159623
Vznik 1997
Telefony 383 313 311
Mobily 739 507 323
Ing. Pavel Kabourek (jednatel)
Vlastimil Bureš (jednatel)
Tomáš Řehout (manažer logistiky)
  • velkoobchody, ovoce a zelenina, výkupy jablek, průmyslové zpracování jablek, dovoz ovoce, dovoz zeleniny, ovoce a zelenina, import ovoce, rozvozy ovoce, ovocné velkoobchody, zelenina velkoobchod, BIO jablka pěstování, výkup jablek na průmyslové zpracování, export jablek, skladování jablek, jablka pro výrobu moštů, koncentrátů, povidel, ovocných vín
  • Zabýváme se obchodem s čerstvým ovocem a zeleninou již od roku 1992. Ovoce a zeleninu pro vás dovážíme a nakupujeme od tuzemských pěstitelů, skladujeme, třídíme a rozvážíme.

    V ZEO trade dovážíme čerstvé ovoce a zeleninu téměř ze všech evropských zemí. Velkoobchodní prodej provádíme v rámci Jihočeského, Západočeského a Středočeského kraje.

    Zabýváme se i skladováním jablek, a to jak z vlastní produkce, tak i od ovocnářských firem. V neposlední řadě se zabýváme výkupem jablek, která od nás odebírají zpracovatelé z celé Evropské unie pro výrobu moštů, koncentrátů, povidel apod.