Yacht sport Starý, spol.s r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Jiráskova 477, 373 41 Hluboká nad Vltavou Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se prodejem lodních lan a prodejem lodního příslušenství. Mezi naše další služby patří servis lodí, opravy lodí a renovace lodí. Opravujeme sportovní a dřevěné lodě. Kontaktujte nás! O vaši loď se dokonale postaráme.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
3 Google recenzí
62509535 ARES
DIČ CZ62509535
Vznik 1995
Mobily 602 140 212
  • prodej lodních lana, lodní lana, lana pro lodě, závěsná lana, navijáková lana, kotevní lana, vyvazovací lana, plovoucí lana, záchranářská lana, úprava lodních lan na míru, lodní lana na míru, prodej lodního příslušenství, lodní příslušenství, plachty, pádla, vesla, nástupové rampy, navigace, biminy, perseniky, opravy lodí, servis lodí, údržba lodí, renovace lodí, opravy sportovních lodí, opravy dřevěných lodí
  • Specializujeme se na prodej lodních lan. U nás zakoupíte kvalitní závěsná lana, navijáková lana, kotevní lana, vyvazovací lana a plovoucí neboli záchranářská lana. Naše lodní lana vám rádi upravíme na míru

    Dále prodáváme příslušenství pro lodě, čluny a lodní přívěsy – plachty, pádla, vesla, nástupové rampy, navigace, biminy, perseniky a mnoho dalšího. 

    Naší specializací jsou i opravy, servis a renovace sportovních a dřevěných lodí. Nabízíme vám pravidelný posezónní servis, běžnou údržbu i rozsáhlé opravy.