PhDr. Adéla Doležalová – dopravní psycholog

Poskytuji vám profesionální služby dopravního psychologa. Provádím dopravně psychologické vyšetření pro profesionální řidiče, vybodované řidiče, řidiče se zákazem řízení motorových vozidel a další dle zákona č. 361/2000 Sb.

73482897 ARES
Vznik 2003
Mobily 724 046 602
PhDr. Adéla Doležalová (majitel)
  • dopravní psycholog, dopravně psychologické diagnostiky, dopravně psychologická diagnostika, vyšetření učitelů autoškol, vyšetření obsluhy stavebních strojů, vyšetření profesionálních řidičů, vyšetření řidičů taxi, vyšetření řidičů na doporučení lékaře, psychologie, psychologické poradenství, psychologové, soudní znalci, rehabilitační kurzy pro řidiče, vyšetření řidičů se zákazem řízení motorových vozidel, rehabilitační programy pro problematické řidiče, vyšetření vybodovaných řidičů, psychologie, psychotesty
  • Jsem dopravní psycholog s akreditací od Ministerstva dopravy ČR.

    Nabízím dopravně psychologické vyšetření psychické způsobilosti řidičů podle zákona č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích. 

    Mými klienty jsou profesionální řidiči vozidel nad 7,5 t, učitelé autoškol, řidiči vozidel s přednostním právem v jízdě, řidiči autobusů, řidiči všech skupin na doporučení lékaře, obsluhy stavebních strojů nad 7,5 t, řidiči taxi a řidiči speciální firemní dopravy.