Peterka Vlastimil – Chlazení Peterka

4.8
★★★★★
★★★★★
(5)
Orlická 400, 375 01 Týn nad Vltavou Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se dodávkami, montážemi a servisem chladicí techniky, klimatizační techniky a tepelných čerpadel. Součástí našich služeb jsou stavby malých chladicích a mrazicích boxů i stavby velkých chlazených či mrazicích skladů.

Recenze

4.8
★★★★★
★★★★★
5 Google recenzí
41928091 ARES
DIČ CZ5403023164
Vznik 1992
Telefony 385 721 093
Mobily 602 484 318
  • prodej chladicí techniky, servis chladicí techniky, chladicí zařízení, chladicí technika, klimatizační jednotky, klimatizační technika, montáž klimatizací, servis klimatizací, montáž tepelných čerpadel, servis tepelných čerpadel, chladicí boxy, mrazicí boxy, náhradní díly pro chladicí techniku, prodej chladniček, prodej mrazniček, servis chladniček, servis mrazniček, chladírenské technologie pro přichlazované výrobní provozy, chladírenské a mrazírenské technologie pro skladovací prostory, servis klimatizací vozidel, autoklimatizace, tepelná čerpadla Acond, tepelná čerpadla Panasonic, tepelná čerpadla Nosreti, montáž chladicích boxů, montáž mrazicích boxů, servis chladicích boxů, servis mrazicích boxů, mrazicí sklady, chlazené sklady, stavby mrazicích skladů, stavby chlazených skladů
  • Jsme odborníci na chladicí zařízení. Dodáváme, montujeme a servisujeme chladicí zařízení již od roku 1992. Věnujeme se také projekční činnosti. 

    Dodáváme jednotlivé komponenty i kompletní průmyslové technologie dle požadavků zákazníka či projektové dokumentace.

    Nabízíme chladicí techniku pro průmyslové využití (chladírenské či mrazírenské technologie pro skladovací prostory, chlazení strojů) i domácí využití (chladničky, mrazničky), autoklimatizace, klimatizace, chladicí a mrazicí boxy. 

    Součástí našeho sortimentu jsou tepelná čerpadla